O nas

Dobrodošli u Eternium d.o.o., tvrtku koja je više od samo agencije za nekretnine.

Naš put započinje Mauro Slavić 2023. godine, a u stvarnosti još 2018. godine, kada je ušao u svijet nekretnina. U radu kroz nekoliko agencija za posredovanje pokazao se kao vrsni agent koji je svojim znanjem, upornošću i kontinuiranim usavršavanjem ostvario izvanredne rezultate te stekao brojne poslovne kontakte i zadovoljne klijente.

Pa je tako logičan slijed bio da nastane Eternium d.o.o. i da tržištu ponudi nešto drugačije, gdje klijent neće biti samo broj, već član i dio Eternium obitelji.

A na kraju krajeva, zato i nosimo naziv Eternium – jer se nadamo da će naša suradnja sa Vama dragi klijenti, biti dugovječna na obostrano zadovoljstvo.

Ako prodajete, kupujete, iznajmljujete ili investirate u nekretninu(e), mi stojimo čvrsto uz Vas u jednoj od najvažnijih odluka u Vašem životu.

Pratimo Vas u svim aspektima kupoprodaje, radimo otvoreno i transparentno jer smatramo da je Vaše povjerenje i zadovoljstvo ključ uspjeha.

Eternium d.o.o. je član HGK (Hrvatske Gospodarske Komore), posjedujemo licencu za obavljanje djelatnosti i potpisnik smo Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina – sve radi transparentnosti i Vaše sigurnosti!

Provjerite zašto ETERNIUM nekretnine!!