Uvjeti korištenja

ETERNIUM d.o.o čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te kontinuirano radi na osiguranju  točnosti i redovitosti ažuriranja objavljenih informacija.

Također nastojimo da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške.

ETERNIUM d.o.o. nadalje pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave.

Iz tog razloga ponovno naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratit direktno u agenciju gdje se mogu dobiti informacije i savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji i potrebi.

Informacije dostupne na web stranicama ETERNIUM d.o.o. ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i ETERNIUM d.o.o. ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Posjetom i pregledom naše web stranice kao i našim oglasima na oglašivačima  suglasni ste sa odredbama ovih Uvjeta korištenja te ih prihvaćate u cijelosti.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu strogo je zabranjen, kao što je zabranjeno i zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni.