Zaštita osobnih podataka

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI OSOBNIH PODATAKA NA INTERNETSKIM STRANICAMA TVRTKE ETERNIUM d.o.o.
(ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA)


Korištenjem naše web-stranice www.eternium.hr suglasni ste s načinom korištenja podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Putem web stranice moguće je prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kućna ili poslovna adresa, telefonski i faks brojevi.

Ne prikupljamo osobne podatke poput: spola, rase, nacionalnosti, religije, zdravstvenog stanja ili političkih uvjerenja.

U svrhu prikupljanja podataka vezanih uz statistiku posjećenosti web stranica, automatski se prikupljaju vezane informacije koje mogu sadržavati IP adresu, vrstu web preglednika, nazive domena, vrijeme pristupa te web stranice s kojih je pristupano.

Osobne podatke prikupljamo i koristimo kako bi održali funkcionalnost web stranica i omogućili usluge koje korisnici traže.

Obvezujemo se da  nećemo bez Vaše izravne suglasnosti ustupiti Vaše osobne podatke trećim stranama, osim u slučajevima u kojima bi se to zahtijevalo od nas na način koji određuje zakon.

ETERNIUM d.o.o. informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te  daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li da se njihovi podaci  brišu iz naših baza podataka.

Detaljna politika Zaštite osobnih podataka nalazi se ovdje.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi korištenja osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na  e-mail adresu info@eternium.hr